Reforma del mercat municipal de Flix

REFORMA DEL MERCAT MUNICIPAL DE FLIX
Plaça del Mercat, s/n. Flix.
43750. Flix. (Tarragona)
Propietat: AJUNTAMENT DE FLIX









L’edifici objecte del projecte de reforma és un edifici d’ús públic destinat a mercat.
Actualment es troba en un baix estat de conservació, tot i que recentment ha sigut objecte d’una remodelació parcial que ha afectat només l’interior, amb l’objecte de millorar el seu servei.
Aquestes obres van afectar només el costat nord de l’edifici i van consistir en la realització d’unes cambres frigorífiques, un paquet de serveis i administració i tres botigues.
La proposta d’intervenció en l’edifici té tres vessants principals:
• Restauració de les façanes de l’edifici, tant pel que fa a paraments com a forats i tancaments.
• Remodelació parcial de l’espai interior complementant el programa i les obres fetes en l’anterior intervenció, però en el costat sud de l’edifici, les quals consistiran en la realització de tres botigues, serveis adaptats, magatzem, neteja i bar-cafeteria amb accés directe des de l’exterior per possibilitar el seu funcionament autònom al marge de les activitats del mercat.
• Acondicionament de l’espai central de l’edifici per a la realització d’activitats complementàries amb un ús no permanent, què era un dels requeriments del projecte. Es proposa la creació de 8 botigues formades per elements modulars fàcilment desmuntables, deixant un espai lliure per parades desmuntables i d’altres activitats.

No hay comentarios: